Ondersteuning voor moeders

Moeder worden of moeder zijn is in combinatie met werk voor iedereen een uitdaging. Dan kan je soms wel wat ondersteuning gebruiken. Kijk welke ondersteuning het best past bij jouw vragen. Twijfel je? Stuur ons dan gerust een e-mail.

Coaching voor moeders

Als je zwanger bent en een kindje krijgt, komt er veel op je af. Hoe combineer je een succesvolle onderneming of praktijk met al die veranderingen in je leven? En hoe blijf je tijdens en na je zwangerschap in beeld bij je opdrachtgevers?

Een gespecialiseerde coach kan je hierbij helpen.

Moeders in balans

Zwanger zijn en moeder worden vraagt soms een hoop energie. Vooral als je dit combineert met een drukke onderneming of praktijk. Hoe vind je de balans weer terug tijdens en na de zwangerschap?


Het programma Managing Mama’s Energie (MAM) kan je hierbij helpen.

Ook nuttig

Artikelen voor moeders

Een betere werk-privébalans met een gezin

Je bent na je zwangerschapsverlof weer begonnen met werken. Hoe zorg je voor wat meer rust in je leven met een drukke onderneming en een veeleisend gezin? Psycholoog Rosalie Koolen van Ascender geeft tips voor een betere werk-privébalans.

Taboes na de geboorte

Je kindje is geboren. Jij en je partner zitten volop op jullie roze of blauwe wolk. Of toch niet? Soms heeft de gekleurde wolk een grijs randje. 3 taboes die bijna niemand je vertelt, maar die heel normaal zijn. Rosalie Koolen, klinisch psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog bij Ascender licht ze toe.