Levensgebeurtenissen

Privéomstandigheden of grote veranderingen in je leven kunnen veel van je vragen. Zowel fysiek als mentaal. Denk aan een scheiding, het overlijden van een familielid of de zorg voor je kinderen.

Verbroken relatie

Zit je middenin een echtscheiding? Of heb je je relatie net verbroken? Dan kan het lastig zijn om hiermee om te gaan of dit te verwerken. Je kunt hierbij ondersteund en begeleid worden. Je kan bijvoorbeeld in gesprek gaan met een coach van Ascender, partner van Reaal Lijfwacht. Zodat je leert om te gaan met deze ingrijpende situatie. 

Omgaan met ziekte of een overlijden

Ben je zelf ernstig ziek? Of is je partner of kind net overleden? Dan zit je waarschijnlijk in een emotionele achtbaan. En heb je gevoelens van stress, spanning en verdriet. Dit heeft invloed op je privéleven en bij het ondernemen. Een coach van Ascender kan je leren om te gaan met deze ingrijpende situatie.

Zorgen voor of over kinderen

Heb je net een kindje gekregen? Of is je kind aan het puberen? Dit kan een grote verandering zijn en je werk-privébalans verstoren. Of het levert veel irritaties op in huis. Laat je ondersteunen en begeleiden door een coach. Zodat je leert hoe je om moet gaan met bepaalde situaties in de opvoeding.

Heftige levensgebeurtenissen

Heb je andere problemen of heftige levensgebeurtenissen meegemaakt? Zoals (complicaties bij) een zwangerschap, de overgang of een ernstig ongeluk? Ook dan staan we voor je klaar. We zoeken samen met jou naar hulp die het beste bij jou en je klachten past.

Sinds mijn moederschap is mijn tijd kostbaarder geworden. Daarom werk ik nu efficiënter.

Reaal Lijfwacht

Goed om te weten

Samenwerking met gespecialiseerde partijen

We werken samen met verschillende partijen die je kunnen helpen. Wat je probleem of vraag ook is. Zij werken volledig onafhankelijk van Reaal. Reaal krijgt dus geen inzicht in de resultaten van een onderzoek of een eventueel (coachings)traject. De uitkomsten zijn vertrouwelijk.

Wat kost Reaal Lijfwacht?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan betaal je geen extra kosten voor de standaard diensten van Reaal Lijfwacht. Alleen bij maatwerk vragen wij een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaarlijks inventarisatiegesprek

Wil je dat wij je ieder jaar bellen voor een inventarisatiegesprek? Geef dit dan bij ons aan. Tijdens het gesprek stellen we je een aantal vragen om erachter te komen hoe je ervoor staat en vragen we of Reaal Lijfwacht iets voor je kan betekenen.

Contact

Het team van Reaal Lijfwacht is bereikbaar via lijfwacht@reaal.nl. Na ontvangst van je e-mail nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.