Fysieke belasting

Je kunt op allerlei manieren last hebben of krijgen van lichamelijke problemen. Bijvoorbeeld door te zwaar te tillen of duwen, langdurig zittend te werken of een verkeerde houding aan te nemen. Dit kan fysiek en mentaal veel van je vragen. We helpen je graag om de pijn zoveel mogelijk te voorkomen of beperken. Of om de omgeving aan te passen aan je klachten. Zodat je optimaal kunt presteren.

Nekklachten, rugklachten of overbelasting

Heb je last van overbelasting, je nek of rug? Of wil je deze klachten voorkomen? Dan biedt Reaal Lijfwacht hulp. Bijvoorbeeld door tips te geven over het inrichten van je werkplek. Of door een ergonomisch onderzoek uit te voeren als er aanwijsbare problemen zijn in de werkhouding of het gebruik van middelen. We zoeken altijd naar een oplossing die bij jouw situatie past.

Leven met een chronische ziekte of pijn

Chronisch ziek zijn of pijn lijden heeft invloed op je privéleven en bij het ondernemen. We helpen je graag om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Andere fysieke klachten

Heb je andere fysieke klachten of problemen? Ook dan staan we voor je klaar. We zoeken samen met jou naar een oplossing die het beste bij jou en je klachten past.

Via Reaal Lijfwacht kon ik naar de ergonoom, dit hielp om de klachten van mijn duimartrose te verminderen.

Reaal Lijfwacht

Goed om te weten

Samenwerking met gespecialiseerde partijen

We werken samen met verschillende partijen die je kunnen helpen. Wat je probleem of vraag ook is. Zij werken volledig onafhankelijk van Reaal. Reaal krijgt dus geen inzicht in de resultaten van een onderzoek of een eventueel (coachings)traject. De uitkomsten zijn vertrouwelijk.

Wat kost Reaal Lijfwacht?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan betaal je geen extra kosten voor de standaard diensten van Reaal Lijfwacht. Alleen bij maatwerk vragen wij een bijdrage in de kosten. Omdat we het belangrijk vinden dat je ook zelf investeert in je gezondheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaarlijks inventarisatiegesprek

Tijdens het inventarisatiegesprek stellen we je een aantal vragen om
erachter te komen hoe je ervoor staat en of Reaal Lijfwacht iets voor je
kan betekenen. We gebruiken hiervoor de capability benadering om in
kaart te brengen wat je belangrijk vindt in het werk en hoe je dit realiseert.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Reaal Lijfwacht?
Het team van Reaal Lijfwacht is bereikbaar via het online formulier.

Na ontvangst van je gegevens nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.