Coaching

  • Groei in je ondernemerschap
  • Werk aan je persoonlijke effectiviteit
  • Verbeter je vitaliteit en veerkracht

Investeer in jezelf en je gezin

Als zelfstandige ben je gedreven om op verschillende terreinen maximaal te presteren. En daar mag je trots op zijn. Wel is een goede balans tussen werk en privé dan belangrijk. Met Reaal Lijfwacht helpen we je om deze balans te houden of terug te vinden. Dit doen we door coaching die specifiek is gericht op zelfstandigen. Zodat je kunt blijven genieten. Van je onderneming of praktijk én van je privéleven.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan kun je zowel privé- als werkgerelateerde onderwerpen bespreken met een coach van Ascender, partner van preventieservice Reaal Lijfwacht. Zonder extra kosten. Daarnaast bieden we je inwonende kinderen en partner één coachgesprek aan. Ook hiervoor rekenen we geen extra kosten.

Door in gesprek te gaan met een coach leerde ik ook aan mezelf te denken.

Start een coachtraject

Breng tijd door met je dierbaren

Een goede balans tussen werk en privé is heel belangrijk. Dick Frericks, psycholoog bij Ascender, geeft je praktische tips.

Start een coachtraject

Psychologische begeleiding

Wil je een coachtraject starten? En ondersteuning krijgen om gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk te blijven? Neem dan contact op met Ascender. Ascender biedt je psychologische begeleiding bij privé- en werkgerelateerde vraagstukken via het programma VerzekerdVitaal.

Ascender is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 20.00 uur. Bel 0800 – 327 737 8.

Meld je online aan voor een coachtraject via de website van Ascender.

Coaching

Samenwerking met Ascender

Vertrouwelijk

De ervaren psychologen van Ascender werken volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Reaal ontvangt dus geen informatie over je gesprekken met de coach en eventuele persoonlijke ontwikkelingen.

Wat kost een coachtraject?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan mag je zonder extra kosten een coachtraject starten.

Wil je in gesprek met een coach? Bel 0800 327 737 8 of meld je aan via de website van Ascender