Coaching voor je werk

 • Coaching voor jou als ondernemer
 • Werkscan met persoonlijk rapport
 • Ondernemersklankbord: antwoord op je vragen

Als zelfstandige komt er veel op je af. Hoe ga je daarmee om? We helpen je er graag bij. Doe de Werkscan en kijk wat je werkvermogen is. Of praat eens met iemand van het Ondernemersklankbord over je ondernemersvragen.

 • Werkscan: balans tussen werk en gezondheid

  • Persoonlijk rapport 'Werkscan'
  • Verbeter je werkvermogen
  • Voel je fit en werk met plezier

  Vraag je je weleens af of je het werk wel tot je pensioendatum volhoudt? Vind je het moeilijk om de zorg voor je kinderen met het werk te combineren? Of heb je lichamelijke klachten? Wacht dan niet te lang en onderneem stappen. Wij helpen je om gezond en energiek te blijven. Daarom bieden wij je de Werkscan. Hiermee krijg je inzicht in de balans tussen de eisen die je werk aan je stelt en je lichamelijke of geestelijke veerkracht op dit moment.

  Hoe werkt de Werkscan?

  Je beantwoordt heel eenvoudig online enkele vragen over je werk, loopbaan en gezondheid. De antwoorden worden gebundeld in een persoonlijk online rapport. Hierin lees je wat je werkvermogen is en zie je meteen of er signalen zijn die dit bedreigen.

  Actiepunten opstellen

  Wil je een gesprek over de uitslag? Maak dan een afspraak met een arbeidsdeskundige. Samen stel je actiepunten op om je werkvermogen te verbeteren of signalen aan te pakken. Hiermee ga je zelf aan de slag. Zo zorg je ervoor dat je fit en met plezier naar je werk blijft gaan. Wil je meer begeleiding? Dan bieden wij je een begeleidingsprogramma.

  Wil je ook een Werkscan?

  Heb je een arbeids­ongeschiktheids­verzekering bij ons?
  Vraag dan direct de Werkscan aan.

 • Ondernemersklankbord

  Loop je als (startend) ondernemer tegen belangrijke ondernemersvragen aan? Dan kun je deze vragen bespreken met ervaren oud-ondernemers en specialisten uit het bedrijfsleven via het Ondernemersklankbord. De adviseurs van het Ondernemersklankbord zijn 'klaar' met hun actieve loopbaan. Zij geven je praktische en concrete adviezen, zodat je je doel beter en sneller bereikt.

  Met welke ondernemersvragen kan ik bij hen te­recht?

  De adviseurs zetten zich vrijwillig in om actieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf te helpen met alle voorkomende ondernemersvragen over:

  • het opbouwen van een startende onderneming
  • het voorkomen van faillissementen
  • het verbeteren van de bedrijfsvoering
  • ondernemersvaardigheden

  Aanmelden voor het Ondernemersklankbord

  Je kunt je op 2 manieren aanmelden voor een klankbordtraject.

  Heb je je aangemeld? Dan neemt een ervaren adviseur bij jou in de buurt binnen 2 werkdagen contact met je op.

 • Loopbaanbegeleiding

  Wil je je verder ontwikkelen, wil je ontdekken wat echt bij je past of wil je eens stilstaan bij de vraag of je (nog steeds) doet wat je wilt doen? Volg dan loopbaanbegeleiding via onze partner Resilians. Je gaat dan aan de slag met een loopbaancoach.

  Hoe werkt loopbaancoaching?

  Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Resilians via 0800 – 456 45 60. Als je belt krijg je direct coach aan de lijn, of je kunt een afspraak inplannen voor een intakegesprek. Resilians biedt je een traject van 5 sessies. Hierbij heb je de keuze uit 3 mogelijkheden:

  1. Face-to-face loopbaancoaching
  2. Telefonische loopbaancoaching
  3. Een online coachingstraject – maak hiervoor een online account aan

  De begeleiding bestaat uit 1 op 1 gesprekken. De gesprekken met de loopbaancoaches en het vervolgtraject zijn vertrouwelijk. Resilians werkt onafhankelijk van Reaal.

Het was erg prettig de zaken zo eens op een rij te zetten en een stappenplan te maken. Het heeft me veel helderheid gegeven voor de te maken keuzes.

Een tevreden klant over de Werkscan

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

  Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

  Chat met ons

  Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

  Direct antwoord op je vraag? Start de chat. Wij zitten voor je klaar!

  Chat met ons

  Sorry, op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar.

  Waar gaat je vraag over?

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.