HelloEnergy

  • Krijg minder werkstress en meer energie
  • Word productiever en ervaar een positievere werkbeleving
  • Krijg een gezonde leef- en werkstijl

Ga aan de slag met je energiebalans

Als ondernemer wil je goed kunnen presteren vanuit de juiste energiebalans. Een personal coach van HelloEnergy kan jou hierbij helpen. Met dit programma krijg je op basis van je persoonlijke 'energy check' inzicht in je eigen energiebalans. Daarna ga je samen met een coach aan de slag om deze te verbeteren.

De coaching richt zich op jouw persoonlijke situatie met de onderwerpen mentale rust, focus, lichamelijke fitheid en emotionele stabiliteit. Als onderdeel van dit programma ontvang je ook een Fitbit beweegmonitor. Deze is verbonden met de Fitbit app en monitort onder andere het aantal beweegminuten en het aantal calorieën dat je hebt verbrand.

Klanten testen HelloEnergy

We hebben 20 klanten uitgenodigd om ervaring op te doen met het programma HelloEnergy.
Zij gaan in de periode van november 2019 tot en met februari 2020 aan de slag met hun energiebalans. Op basis van hun ervaringen beslissen wij of we dit programma opnemen in de dienstverlening van Reaal Lijfwacht. Wij houden je via deze website en e-mail op de hoogte.

Hoe werkt HelloEnergy?

  • Je doet een persoonlijke 'energy check' en krijgt inzicht in je eigen energiebalans.
  • Je gaat samen met een coach aan de slag met jouw persoonlijke energiecapaciteit. De gesprekken zijn gericht op verschillende onderdelen van leefstijl, zoals voeding, bewegen, ontspanning, carrière en werk-privébalans.
  • Je krijgt een Fitbit beweegmonitor. Met de Fitbit app monitor je onder andere het aantal beweegminuten en het aantal calorieën dat is verbrand en wordt de vooruitgang makkelijk bijgehouden.

Samenwerking met HelloEnergy

Vertrouwelijk

De coaches van HelloEnergy werken volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Reaal ontvangt dus geen informatie over je gesprekken met de coach en eventuele persoonlijke ontwikkelingen.

Wat kost deelname aan HelloEnergy?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan mag je zonder extra kosten deelnemen aan HelloEnergy. Er is plek voor maximaal 20 klanten.

Nuttige tips en informatie

Wat kun je doen om aan de slag te gaan met je energiebalans? Lees de tips en informatie die we hebben opgesteld in samenwerking met het team van HelloEnergy, partner van Reaal Lijfwacht.

HelloEnergy

De coaching gesprekken zijn een fijne stok achter de deur om met je acties aan de slag te gaan