Preventie bij je AOV

  • Nu via Movir
  • Zonder extra kosten bij je AOV
  • Helpt arbeidsuitval te voorkomen

Preventie via de preventieservice van Movir

De AOV’s van Reaal verhuizen in 2021 gefaseerd naar Movir. Ook de preventieservice die hoort bij je Reaal AOV, Reaal Lijfwacht, verhuist mee. Vanaf nu kun je met een Reaal AOV gebruikmaken van de preventieservice van Movir. Movir biedt de diensten die je bij Reaal Lijfwacht kreeg en meer, zoals wandelcoaching. Nieuw is het preventieloket. Je neemt niet meer direct contact op met een preventiedienst, maar samen met een specialist van het preventieloket kijk je welke service het best past bij jouw hulpvraag.

Met de preventieservice van Movir kun je het risico op arbeidsongeschiktheid in een vroeg stadium signaleren en zo arbeidsuitval voorkomen. Het fijne is: daar betaal je niets extra voor.

Quickscan: Ben ik vitaal?

Hoe vitaal ben jij? Doe de quickscan en krijg een indicatie van wat goed gaat en wat je nog kunt verbeteren. De quickscan is ontwikkeld in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam en is specifiek bedoeld voor zelfstandigen.

Een greep uit onze diensten

Zo helpen we je met preventie

Aan de slag met je energiebalans

Als ondernemer wil je goed kunnen presteren vanuit de juiste energiebalans. Een personal coach van HelloEnergy kan jou hierbij helpen. Met dit programma krijg je op basis van je persoonlijke 'energy check' inzicht in je eigen energiebalans. Daarna ga je samen met een coach aan de slag om deze te verbeteren.

Coaching

Vraag je je wel eens af of je (nog steeds) doet wat je wil doen? Hoe je jezelf en je bedrijf verder kunt ontwikkelen? En hoe je een betere balans vindt tussen werk en privé? Misschien loop je met zulke vragen rond. Je kan privé- en werkgerelateerde onderwerpen bespreken met een coach. Ook je inwonende gezinsleden mogen er gebruik van maken.

Gezondheidsonderzoek

Waarschijnlijk laat je jaarlijks je auto keuren. Maar waarom niet ook je gezondheid? Met een gezondheidsonderzoek doe je een persoonlijke APK. Zo ontdek je welke gezondheidsrisico's je loopt. En krijg je advies hoe je je conditie en levensstijl verbetert.

Ondernemersadvies

Hoe boor je nieuwe markten aan? Hoe krijg je weer financieel overzicht? Of hoe ga je om met de snelle groei van je bedrijf? Bespreek je ondernemersvragen met ervaren oud-ondernemers via Ondernemersklankbord (OKB). Zodat je je doel beter en sneller bereikt.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat de preventieservice van Movir je nog meer biedt?
Of wil je contact met ons opnemen?