Preventie met Reaal Lijfwacht

Met onze preventieservice Lijfwacht helpen we je om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Bijvoorbeeld met coaching over aanpassingen in je levensstijl, werk, relatie of gezin. Zonder kosten bij je AOV van Reaal.

Doe de preventiecheckMeer informatie

Reaal Lijfwacht

Zo helpen we je met preventieDe 3 pijlers van Lijfwacht

Ons motto is 'Leef je leven'. Voor jou als ondernemer is een goede balans tussen werk en privé daarbij belangrijk. Met de 3 pijlers van Lijfwacht helpen we je om lekker en succesvol te ondernemen en veerkrachtig in het leven te staan.


77% geholpen met coaching

77% van onze klanten met een hulpvraag geeft aan dat preventieve coaching via Lijfwacht arbeids­ongeschiktheid hielp voorkomen.


Over onsPreventieprogramma Lijfwacht

Wie zijn wij?

Het preventieprogramma Lijfwacht is een onderdeel van je Reaal AOV. De medewerkers van Lijfwacht ondersteunen je online of telefonisch bij zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Reaal krijgt geen inzicht in de resultaten van een onderzoek of een eventueel (coachings)traject. De uitkomsten zijn vertrouwelijk.

De voordelen van preventie met Lijfwacht:

 • Arbeidsongeschiktheid voorkomen
 • Ondersteuning voor jou, je inwonende kinderen en je partner
 • Ondersteuning voor je onderneming
 • Begeleiding door professionals en gespecialiseerde bureaus

Wil je dat wij je ieder jaar bellen voor een inventarisatiegesprek? Geef dit dan aan. Dit kan online via het formulier of per telefoon 020 – 543 66 20. Tijdens het jaarlijkse gesprek vragen we of Lijfwacht iets voor je kan betekenen.


Geen extra kosten

Heb je een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons? Dan betaal je geen extra kosten voor het preventieprogramma Lijfwacht. Je premie wordt ook niet verhoogd als je deze service gebruikt. Het voorkomen van arbeidsongeschiktheid is maatwerk. In specifieke gevallen vragen wij een bijdrage in de kosten. Bijvoorbeeld bij langere preventietrajecten. Dit overleggen wij altijd met jou.

Waarom bieden wij je preventie met Lijfwacht?

Niemand wil arbeidsongeschikt worden. Daarom bieden wij je meer dan financiële zekerheid. We helpen je namelijk om lekker aan het werk te blijven. We spreken dan ook liever over een arbeidsGeschiktheidsverzekering. Goed voor ons, beter voor jou!

Word je onverwacht toch arbeidsongeschikt, dan biedt de verzekering die je bij ons hebt gesloten een prima dekking tegen de gevolgen daarvan. Heb je nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering van Reaal? Sluit hem dan nu af.

Wie staan er voor je klaar?

Lijfwacht is een team van specialisten dat alles weet over het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Het team bestaat uit:

 • een arbeidsdeskundige
 • een medisch adviseur
 • een vitaliteitsadviseur

Lees wat deze mensen voor je kunnen betekenen

Hoe betalen wij Lijfwacht?

Lijfwacht is een belangrijk onderdeel van de verzekering. De kosten die wij maken voor Lijfwacht verdienen wij terug, doordat wij hiermee kunnen voorkomen dat klanten arbeidsongeschikt worden. Bovendien kunnen klanten blijven doen wat zij graag doen: ondernemen. Lijfwacht zorgt dus voor een win-win situatie!


Met wie werken wij samen?

Lijfwacht werkt samen met verschillende gespecialiseerde bureaus. Kijk welke kennis zij in huis hebben om ervoor te zorgen dat je arbeidsGeschikt blijft. Alle bureaus werken volledig onafhankelijk van Reaal en je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Resilians

Coaching

Verhoog je persoonlijke effectiviteit, mentale veerkracht en werkplezier. Resilians helpt je hierbij, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Ga naar website

Beter

Arbodienst

Arbodienst Beter is gespecialiseerd in gezondheid en verzuim. Met artsen en leefstijlcoaches die zijn getraind in het begeleiden bij verandering van leefstijl.

Ga naar website

BosBedrijfsOefentherapie

Bedrijfsoefentherapie

BosBedrijfsOefentherapie verzorgt ergonomische trainingen voor tandartsen, dierenartsen en medisch specialisten. Lees het interview met Jacqueline Bos.

Ga naar website

Ondernemersklankbord

Ondernemersadvies

Ondernemers helpen ondernemers. De oud-ondernemers van het Ondernemers- klankbord geven je onafhankelijk advies bij al je ondernemersvragen.

Ga naar website


Lekker lezenLijfwacht Magazine

Lijfwacht

Deze keer in Lijfwacht Magazine

 • Trendwatcher Sander Duivestein vertelt waarom we niet hoeven te vrezen ons werk te verliezen aan nieuwe technologieën.
 • Oud-directeur Peter Weber geeft tips om bij te blijven in een tijd van snelle veranderingen.
 • Radioloog Pieter Hooijboer over samenwerken na een fusie en het gebruik van digitalisering.

Lijfwacht magazines:


Preventie met Lijfwacht van Reaal

 • Vertrouwelijke gesprekken en ondersteuning
 • Voor jou, je onderneming en je gezin
 • Kosteloos: je betaalt geen extra kosten

Doe de preventiecheckMeer informatie

Help me nu

Help me nu