Wie is Volmacht Kantoor Nederland?

Volmacht Kantoor Nederland (VKN) was tot voor kort, net als Reaal, onderdeel van VIVAT. Je verzekering was in volmacht bij VKN. Zij deden namens de verzekeraar zaken met je, zoals het accepteren van je aanvraag voor een verzekering en het incasseren van de premie. Ook wikkelden ze wijzigingsverzoeken af. 

Waarom gaat mijn levensverzekering over van VKN naar Reaal?

Reaal neemt de administratie van de levensverzekeringen over van VKN.

Financieel adviseur

Je hebt je verzekering gesloten via financieel adviseur SNS. SNS blijft financieel adviseur op deze verzekering.

Polisnummer

Omdat het administratiesysteem van Reaal net even anders is dan dat van VKN, is het nodig dat we de polisnummers aanpassen. Je nieuwe polisnummer heb je in een brief van ons ontvangen. Je oude polisnummer blijft nog wel bekend in het administratiesysteem van Reaal. Omdat er verder inhoudelijk niets aan je levensverzekering wijzigt, ontvang je geen nieuw polisblad.

Goed om te weten

  • Heb je de premie per ongeluk overgemaakt naar VKN? Geen probleem. Neem dan contact op met ons.
  • Het rekeningnummer van Reaal is NL 51 ABNA 023 010 83 77. Hier kan je de premie zelf naar overmaken. Betaal je via automatische incasso? Dan is dit het rekeningnummer dat je ziet in je afschrift.
  • Inhoudelijk verandert er niets aan je verzekering. Zo blijft het verzekerd kapitaal hetzelfde en wijzigen ook de voorwaarden niet.
  • Ook fiscaal verandert er niets aan je verzekering.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor je feedback