Lees wat je moet doen als je een oude polis van een overledene bent tegengekomen

Polis van oude verzekeraar

Door de jaren heen zijn er veel kleine verzekeraars opgegaan in Reaal. Verschillende verzekeringen zijn nu bij ons ondergebracht. Ben je een oude polis van een overledene tegengekomen? Lees hier wat je moet doen.

Overzicht oude verzekeraars

Heb je een oude polis van een overledene gevonden, maar weet je niet of deze nu onder Reaal valt? Bekijk dan onderstaand overzicht.

Oude polis van overledene bij Reaal

Heb je een oude polis van een overledene gevonden die nu bij Reaal loopt? Upload een scan of foto van de polis bij het melden van overlijden. Dan hoor je van ons wat er nog moet gebeuren.

Zoekservice verzekeringen van een overledene

Heb je geen idee of er een levensverzekering (bijvoorbeeld een uitvaartverzekering of een overlijdensrisicoverzekering) is afgesloten op het leven van een overledene?

Het Verbond van Verzekeraars biedt de mogelijkheid dit voor je uit te zoeken. Dit kan alleen als je kind, echtgenoot/echtgenote of samenwonende partner en/of erfgenaam van de overledene bent. Of degene die de nalatenschap moet afhandelen (executeur testamentair, notaris). De procedure is gratis, maar kan in totaal 2 tot 3 maanden duren.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Vul dan het online formulier in. Als je al een akte van overlijden hebt, kun je die hierin uploaden.

overlijden melden