Na een overlijden

Als je een dierbare hebt verloren, komt er naast alle emoties ook veel regelwerk op je af. Als de overledene geen duidelijke instructies heeft achtergelaten, moet je waarschijnlijk veel beslissingen nemen. Ook krijg je te maken met veel verschillende instanties. Er kan een moment komen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Lees hier handige informatie die je verder kan helpen.

Polis van oude verzekeraar

Verschillende verzekeringen zijn nu bij Reaal ondergebracht. Ben je een oude polis van een overledene tegengekomen? Lees hier wat je moet doen.

Snel alle abonnementen opzeggen

Als nabestaande moet je een overlijden bij verschillende organisaties doorgeven. Closure maakt dit makkelijker en efficiënter. Lees hier meer over.

Uitvaart­verzekering aanpassen als verzekerde

Als de verzekeringnemer van je uitvaartverzekering komt te overlijden, kun je deze dan als verzekerde aanpassen? We zetten het voor je op een rijtje.

Rouwverwerking

De verwerking van het verlies van een dierbare verschilt van persoon tot persoon. Lees meer over de verschillende stadia van rouwverwerking.

Als een naaste onverwachts overlijdt

De vader van Mark overleed onverwachts in april 2019. Een half jaar later is hij nog steeds dagelijks bezig met het verlies. Lees zijn verhaal.