Vermogensverzekering

Onze Vermogensverzekering is een beleggingsverzekering met lage kosten. Door te beleggen kun je een lekker bedrag opbouwen voor later. Bovendien kun je bij ons het risico van overlijden meeverzekeren.

Adviesgesprek aanvragenDoe de check

Voordelen Waarom onze Vermogensverzekering?

 • Begrijpelijke verzekering

  De Vermogensverzekering is een begrijpelijke beleggingsverzekering met lage kosten. Een interessant alternatief voor je oude beleggingsverzekering.

 • Vermogen door te beleggen

  Je bouwt een bedrag op door te beleggen. Dit kan in 5 verschillende beleggingsmixen met elk een ander risicoprofiel. Beleggen brengt wel risico’s met zich mee.

 • Uitkering bij overlijden

  Je kunt regelen dat het risico van overlijden wordt meeverzekerd. Als je voor de afgesproken einddatum overlijdt, dan keren we een bedrag uit aan je nabestaanden.

Je VermogensverzekeringHulp bij het maken van je keuze

Vraag een adviesgesprek aan

Wil je de Vermogensverzekering afsluiten? Vul dan je gegevens in. Wij sturen deze door naar een onafhankelijk adviseur. Hij neemt vervolgens contact met je op voor een offerte of adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Check je mogelijkheden

Is beleggen voor jou een geschikte manier om vermogen op te bouwen? Er zijn ook nog andere mogelijkheden. Met onze onze Geld voor later check kun je zien welk product bij jou past.

doe de check

DekkingenDit is er allemaal verzekerd

Verzekerd

 • Je bouwt een bedrag op door te beleggen. Beleggen brengt risico’s met zich mee.
 • Je kiest uit 5 beleggingsmixen, waarin we je premie beleggen. Iedere mix heeft zijn eigen risicoprofiel, van zeer defensief tot zeer offensief. Lees meer over de beleggingsmixen in de Beleggingsbrochure.
 • Je kunt kiezen voor Life Cycle Beleggen. We switchen je beleggingswaarde op afgesproken momenten naar een beleggingsmix met een lager risicoprofiel.
 • De kosten die je betaalt voor de verzekering zijn vanaf het begin duidelijk.
 • Je kunt de waarde van je oude beleggingsverzekering storten in je vermogensverzekering met behoud van eventueel belastingvoordeel.
 • Je kunt verschillende situaties meeverzekeren:
  • Het risico van overlijden van jezelf.
  • Het risico van overlijden van je kind.
  • Het risico van premiebetaling bij arbeidsongeschiktheid.
 • Je betaalt premie per maand, kwartaal, half jaar of jaar. De premie verandert niet.
 • De uitkering aan het einde van je verzekering hangt af van de beleggingen. Hoe hoog de uitkering is, is niet te voorspellen.

Niet verzekerd

 • Je krijgt geen gegarandeerde waarde aan het einde van de verzekering. De opgebouwde waarde hangt af van de beleggingen.
 • Heb je een beleggingsverzekering maar wil je liever op een andere manier vermogen opbouwen? Kijk dan eens naar de verschillende mogelijkheden die je hebt met je huidige beleggingsverzekering.
Risicometer: zeer groot risico

Aanvullende dekkingen Wat kun je nog meer verzekeren?

Uitkering bij overlijden

Je kunt het risico van overlijden meeverzekeren. Als je voor de afgesproken einddatum overlijdt, dan keren we een bedrag uit aan je nabestaanden. Voor deze verzekering geldt mogelijk een medische controle.

Kinderverzekering

Je kunt het risico van overlijden van je kind meeverzekeren. Als je kind voor de afgesproken einddatum overlijdt, dan keren we een bedrag aan je uit.

Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

Het kan gebeuren dat jij of je partner (voor een deel) arbeidsongeschikt wordt. Je inkomsten dalen, terwijl je maandelijkse kosten gelijk blijven. Wil je de premie van je Vermogensverzekering (voor een deel) niet meer betalen als je arbeidsongeschikt raakt? Verzeker dit risico dan mee. Als je na 104 weken (2 jaar) nog arbeidsongeschikt bent, dan nemen wij (voor een deel) de premiebetaling over.

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Jij kan kiezen op welke manier. Help me nu

TipsHandig om te weten

Volg de beleggingskoersen

Het bedrag dat je opbouwt met je Vermogensverzekering hangt af van de resultaten van beleggingen. Volg de koersen en ontwikkeling van de beleggingsmixen. Bekijk ook de factsheets met cijfers en grafieken van de beleggingsmix waarin je belegt. Bekijk de koersen en rendementen.

Voorwaarden en brochure

Essentiële-informatiedocumenten


De vermogensverzekering van Reaal

Bedrag opbouwen door beleggen, risico van overlijden meeverzekeren, beleggingsrisico.

Adviesgesprek aanvragenDoe de check

Help me nu

Help me nu