Reaal Wereld Aandelen Fonds

Reaal Wereld Aandelen­fonds belegt uitsluitend in het RZL Wereld Aandelen­fonds (sub­fonds van RZL beleggings­fondsen N.V.). Het beleggingsbeleid van RZL Wereld Aandelen­fonds heeft als doel het behalen van een rendement dat tenminste gelijk is aan dat van de samengestelde benchmark.

Het fonds belegt actief in aandelen, waarbij de beleggingen worden verdeeld over vier regio's. De verdeling over deze vier regio's ligt in lijn met het economische belang van Amerika, Europa, het Verre Oosten en opkomende landen binnen de wereldeconomie. Het bruto binnenlands product is hierbij richtinggevend. De strategische verdeling bedraagt 40% Amerika, 40% Europa, 15% Azië en 5% opkomende landen. Om in te kunnen spelen op verwachte marktontwikkelingen kunnen de onderlinge verhoudingen worden gewijzigd waarbij een bandbreedte van 5% per regio ten opzichte van deze verdeling is toegestaan. Tijdelijk kan het fonds liquiditeiten aanhouden wanneer de markt hiertoe aanleiding geeft.

Lees meer over het stembeleid van Reaal rond beleggings­fondsen.

Help me nu

Help me nu

 • Veelgestelde vragen

 • Social media

  Stel ons je vraag en je ontvangt tijdens openingstijden binnen 1 uur een reactie.

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Zelf regelen

  Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie of wil je je verzekering wijzigen?

 • Chat

 • Bellen

  We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 10.00 en 16.00 uur.

  072 - 519 40 00

 • Adviseur

  Je kan veel zelf doen, maar in sommige situaties is hulp van een onafhankelijk adviseur een goede keus.

 • Feedback

  Help ons deze pagina nog beter te maken.